• Ново
2 Опаковки Голяма ясла за гълъби, Дебел, здрав контейнер с прорези, Чиния за хранене, Диспенсер за храна е Инструмент за гълъб, пиле, патица, птици ( Дължина: 16 инча)

2 Опаковки Голяма ясла за гълъби, Дебел, здрав контейнер с прорези, Чиния за хранене, Диспенсер за храна е Инструмент за гълъб,

BGN 19.19

Брой продукти
На склад

В ПАКЕТА е ВКЛЮЧЕНО : 2 бр. голяма ясла за гълъби, лесно заменяемая и използвана.РАЗМЕР : Около 15,74"Д х 3,93"Ш х 3,34"В, подходящ за гълъб, патица, пиле, папагал какаду, божур, вълнисто попугайчика и други птици.МАТЕРИАЛ : Изработен е от пластмаса и тел от неръждаема стомана, безвреден, нетоксичен, безопасен за всички птици.ДИЗАЙН : 8 малки слотове осигуряват повече място за гълъби и птици.конструкция, което намалява разлив, с разделителна решетка, за всяка птица може да има рамо до рамо, без да пречи на другите.Лесен за ИЗПОЛЗВАНЕ : Чрез лесно отстранена и да изпълват, лесно за почистване, с капацитет 750 грама храна, достатъчно за 15 гълъби или други птици в рамките на деня.Описание на продукта : 1 : КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА : 2 бр. голяма ясла за гълъби, лесно заменяемая и използвана. 2 : РАЗМЕР : Около 15,74"Д х 3,93"Ш х 3,34"В, подходящ за гълъб, патица, пиле, папагал какаду, божур, вълнисто попугайчика и други птици. 3 : МАТЕРИАЛ : Изработен е от пластмаса и тел от неръждаема стомана, безвреден, нетоксичен, безопасен за всички птици. 4 : ДИЗАЙН : 8 малки слотове осигуряват повече място за гълъби и птици.конструкция, което намалява разлив, с разделительным грил за всяка птица може да има рамо до рамо, без да пречи на другите . 5 : лесен за ИЗПОЛЗВАНЕ : Фидер лесно да се свали и да попълни и лесно за почистване, в нея може да се побере 750 грама храна, достатъчно за 15 гълъби или други птици в рамките на деня.В Пакета Е Включено : 2 Бр. А За Гълъби.

Други функции

Най-добри сделки

Прозрачни Пластмасови за Еднократна употреба, а ла карт Чаши/Чаши за суфле EDI с капаци, 4 Унция (Количество 100 броя)

ПАЗЕТЕ ВАШИТЕ СОСОВЕ : В нашата чаша за суфле може да се съхранява много подправки, сосове и леки закуски

BGN 10.39