• Ново
Star Micronics TSP143III USB-чек Принтер и Epsilont 13 13 Мини-касов кутия 4 Банкноти от 5 Монети Съвместим с квадратна (черна)

Star Micronics TSP143III USB-чек Принтер и Epsilont 13 13 Мини-касов кутия 4 Банкноти от 5 Монети Съвместим с квадратна (черна)

BGN 295.96

Брой продукти
На склад

ВАЖНО – Този комплект е с USB принтер и трябва да се използва в комбинация с квадратна стойка.ПРИНТЕР ПРОВЕРКА STAR MICRONICS – лесно да се интегрира с квадратна POS.разработен с използването на подобрени схеми за управление на захранването, която позволява на потребителя да намали консумацията на ток на вашия принтер до 75% в сравнение със стандартни принтери Star.Разработен с използването на функции за интелигентно управление на хартия, TSP100 ECO, предназначени за свеждане до минимум на въздействието на печат в търговски обекти върху околната среда. гаранция от 5 години от Star Micronics.КУХНЕНСКИ БОКС КУТИЯ EPSILONT-компактен, компактен, икономичен избор, който не жертва качество или надеждност. гаранция 2 години от Epsilont.Големите СПЕСТЯВАНИЯ – С принтера Thermal Eco Receipt ви никога не трябва да се харчат пари за скъпи бои, и това ще ви спести пари за енергия.БЕЗПЛАТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА – Чрез формата за контакт страница на уеб сайта на производителя.Цвят : ЧЕРЕН.

Други функции

Най-добри сделки

EAONE 50 бр. Щипки за коса Пеперуди Фиби За Коса Метален Цвят, Сладки Мини Щипки за коса, Аксесоари За коса за 90-те, 2000-те

Качествени материал : Изработени от висококачествена пластмаса и метал, тези скобипеперуди се различав

BGN 5.59

Горивните инжектори MOSTPLUS 0280155700 са Съвместими с Jeep Cherokee, Wrangler обем 2,5 л 1991-1995 година на издаване (комплект

Забележка : Тези горивните инжектори не са произведени от производители на оригинално оборудване(OEM), ко

BGN 31.19