• Ново
Голяма Спринцовка за Блясък за Устни, 4 Опаковки по 60 мл Спринцовки и Пипета за Основните Тръби за Блясък за Устни Доставя Течни Средства За устната Кухина Спринцов?

Голяма Спринцовка за Блясък за Устни, 4 Опаковки по 60 мл Спринцовки и Пипета за Основните Тръби за Блясък за Устни Доставя Течни

BGN 6.39

Брой продукти
На склад

4 Опаковки Голям пластмасова спринцовка с пипетками по 20 бр. : Набор от професионални спринцовка и пипети за TKB, основата за блясък за устни Lagunamoon, Етерично масло.Също така е чудесно за научните лаборатории и да се раздадат на многократно измерване на спринцовка-инструменти.( Спринцовки за блясък за устни).В индивидуална опаковка : всяка спринцовка индивидуално запечатани, чист, безопасен за измерване и дозиране на течности, етерично масло, научна лаборатория, промишленост, нанасяне на мастило, парфюми, смазочни материали, грундове, зареждане с гориво, измерване, за поливане на градината и сепаратор на етерично масло и т.н. (Широко се използва).За блясък за устни нашия спринцовка с дълъг фитил с капацитет от 60 мл е по-подходяща за няколко пломби.Можете да попълните 6 БР 10 мл пробирок или 4 бр. 15 мл пробирок едновременно. (Спестете си време ).Направи си САМ своя блясък за устни лесно у дома и без опит.В пакета е включено : се предлага с 4 бр шприцами по 60 мл и 20 бр пипетками по 3 мл, подходящи за бизнес употреба или за замяна daliy или гланц за устни.Не е необходимо да се харчат допълнителни пари за закупуване на пипети (много евтино).Топло забележка : спринцовки са предназначени само за промишлени цели.

Други функции

Най-добри сделки

HUAHA 2 Бр 150 МЛ Голям Пластмасов за многократна употреба Измервателен Спринцовка с шнорхел 100 см(40 инча), 4 Капсула, 10 Бр.

Голям Пластмасов Гидропонный Измервателен Шприцевой Филтър.Лесно се инжектира точното количество на т

BGN 58.24

спринцовка 10 мл Стерилна с върха приплъзване Luer, КОНСУМАТИВИ BH - (Без игла) Индивидуално Запечатани - 100 Игли

За еднократна употреба стерилни спринцовки Luer герметизируются индивидуално, само в кутия 100 спринцовки

BGN 50.48